ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ EDWARD SNOWDEN ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016, 12:46Εκτύπωση

Φέτος στις γιορτές, η Διεθνής Αμνηστία σου ζητά να αλλάξεις το συνηθισμένο Μήνυμα Διακοπών σου και το μήνυμα του τηλεφωνητή σου σε ένα προσωπικό μήνυμα από τον Edward Snowden.

Ο Edward Snowden αντιμετωπίζει κατηγορίες στις Η.Π.Α. επειδή αποκάλυψε τη μαζική έκταση της παγκόσμιας παρακολούθησης των προσωπικών επικοινωνιών εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των email και των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, ο Snowden είναι πληροφοριοδότης και όχι εγκληματίας. Η Διεθνής Αμνηστία καλεί τον πρόεδρο Ομπάμα να απομείνει Προεδρική Χάρη στον Snowden προτού απέλθει από το αξίωμά του στις 20 Ιανουαρίου.

Το τηλέφωνο και το email σου αποτελούν ιδιωτικά κανάλια επικοινωνίας και υπόκεινται μαζικής παρακολούθησης. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαδώσεις αυτό το μήνυμα από το να αφήσεις τον Edward Snowden να παραδώσει ο ίδιος το τηλεφωνικό μήνυμα και τη γραπτή αυτόματη απάντηση για το μήνυμα των διακοπών σου;  Μπορείς να βρεις όλα τα διαθέσιμα μηνύματα στο snowdenoutofoffice.com και εδώ μπορείς να υπογράψεις την έκκλησή μας και να παροτρύνεις τον πρόεδρο Ομπάμα να απονείμει Προεδρικό Χάρη στον Edward Snowden. 

Η Διεθνής Αμνηστία πιστεύει ότι κανείς δεν πρέπει να τιμωρείται επειδή μιλά δημόσια και ανοιχτά για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Η κοινή γνώμη πρέπει να γνωρίζει πότε καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε να είναι σε θέση να αντιδρά και να απαιτεί την ανάληψη ευθύνης από όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτές τις παραβιάσεις. Οι πληροφοριοδότες παίζουν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση των συνταγματικών εγγυήσεων καθώς και εκείνων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και, ως εκ τούτου, πρέπει να αναγνωρίζεται η αξία τους, όχι να τιμωρούνται. Πρέπει να απονεμηθεί χάρη στον Edward Snowden και όλοι οι πληροφοριοδότες ανά την υφήλιο πρέπει να προστατεύονται», δήλωσε η Johanna Westeson, Υπεύθυνη για Θέματα Διακρίσεων της Διεθνούς Αμνηστίας στη Σουηδία.

Η αδιάκριτη μαζική παρακολούθηση των προσωπικών επικοινωνιών πρέπει να σταματήσει άμεσα και κατεπειγόντως

— Johanna Westeson, Υπεύθυνη για Θέματα Διακρίσεων της Διεθνούς Αμνηστίας στη Σουηδία

Η υπογραφή σου έχει δύναμη: απομένουν λίγες ημέρες για να υπογράψεις την έκκλησή της Διεθνούς Αμνηστίας για απονομή χάριτος στον Edward Snowden. Κάνε τη φωνή μας πιο δυνατή με ένα κλικ εδώ!

 

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.