ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ

ΔΩΡΕA ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ

Δωρεά εις μνήμη

Τιμήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντας δωρεά εις μνήμη τους στη Διεθνή Αμνηστία. Κάνοντας μια δωρεά εις μνήμη, θα αποσταλεί από εμάς ενημερωτική επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος, σχετικά με τη δωρεά σας. Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μοιραστείτε μαζί μας μια ευχάριστη στιγμή της ζωής σας

Δώστε το πρώτο μάθημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους μικρούς μας φίλους, επιλέγοντας για δώρο βάπτισης να κάνετε μια δωρεά στη Διεθνή Αμνηστία. Μπορείτε ακόμα να επιλέξτε ένα πρωτότυπο δώρο γάμου, προτείνοντας στους καλεσμένους σας ή επιλέγοντας εσείς ως συμβολικό δώρο, να προσφέρετε οικονομική ενίσχυση στην οργάνωση. Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε τα προσκλητήριά σας για ανάλογες περιστάσεις μέσω της οργάνωσης.

Προσφέρετε ως δώρο συνδρομή ενός έτους

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφέροντάς τους τη συνδρομή ενός έτους στην οργάνωση! Δώστε τους έτσι έμπρακτα την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων, γνωρίζοντας το έργο της Διεθνούς Αμνηστίας. Εμείς αναλαμβάνουμε να ενημερώσουμε τον παραλήπτη και να δώσουμε το έναυσμα για δράση πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Υποστηρίξτε μας με το δικό σας τρόπο

Αξιοποιήστε το επάγγελμα, το ταλέντο ή τις αθλητικές σας δραστηριότητες για να ενισχύσετε τη Διεθνή Αμνηστία! Μπορείτε να διοργανώσετε μια εκδήλωση, ένα δείπνο, ένα πάρτυ ή να προσφέρετε μέρος των εσόδων από κάποια δραστηριότητά σας και να προσφέρετε με αυτό τον τρόπο την οικονομική σας ενίσχυση στην οργάνωση.

Κάντε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσίες

Για να βοηθήσετε το έργο της Διεθνούς Αμνηστίας, μπορείτε να προσφέρετε δωρεές σε είδος, όπως γραφική ύλη, τεχνικό εξοπλισμό ή δωρεάν παροχή υπηρεσιών, όπως μεταφράσεις, υποτιτλισμοί, παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για προβολή της οργάνωσης. Οι δωρεές αυτές είναι κομβικής σημασίας για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του γραφείου του ελληνικού τμήματος και τη διάδοση του μηνύματος της οργάνωσης στην ευρύτερη κοινωνία.

Η τέχνη ως μέσο υποστήριξης και ευαισθητοποίησης

Μπορείτε να αφιερώσετε μέρος των εσόδων από κάποια θεατρική παράσταση, προβολή ταινίας ή εικαστική έκθεση στη Διεθνή Αμνηστία. Η τέχνη μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο, τόσο οικονομικής συνεισφοράς στο τμήμα, όσο και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Δωρεές συλλόγων και συνδέσμων

Οι δωρεές που προέρχονται από επαγγελματικούς ή άλλους συλλόγους και συνδέσμους, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της οικονομικής ενίσχυσης προς την οργάνωση. Αν ο σύλλογος ή σύνδεσμος στον οποίο ανήκετε, επιθυμεί να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε δωρεά προς την οργάνωση. Κάθε δωρεά είναι σημαντική και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει κάποιο προκαθορισμένο ποσό. Εμείς σας στέλνουμε σχετική επιστολή για έγκριση από το διοικητικό σας συμβούλιο και σας ενημερώνουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Ερανικά κουτιά

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να τοποθετήσεις και εσύ στον επαγγελματικό σου χώρο ερανικό κουτί της Διεθνούς Αμνηστίας.

Μάθε περισσότερα εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση καθώς και για να συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις στο: 210-3600628 ή στο: join@amnesty.org.gr