ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ

Δίκτυο Γραφιστών

Η Διεθνής Αμνηστία και οι τέχνες έχουν διαγράψει μια μεγάλη και παράλληλη διαδρομή μέχρι και σήμερα. Ειδικότερα οι γραφικές τέχνες έχουν αποτελέσει το μέσο της οργάνωσης για να μπορέσει να επικοινωνήσει δύσκολα μηνύματα σχετικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντικαθιστώντας σκληρές και απάνθρωπες εικόνες με έξυπνα και καλαίσθητα οπτικά μέσα.

Το δίκτυο γραφιστών της Διεθνούς Αμνηστίας είναι αυτή η ομάδα ανθρώπων που βοηθούν τα μηνύματα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ακουστούν πιο ηχηρά.

Αντικείμενο του Δικτύου ενδεικτικά μπορεί να είναι η παραγωγή μακέτας για εκτύπωση προϊόντων της Διεθνούς Αμνηστίας,δημιουργία ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις εκστρατείες μας, αφίσες, κάρτες/εκκλήσεις, e-banners, logos.

Αν γνωρίζεις επαρκώς κάποιο γραφιστικό πρόγραμμα ή είσαι επαγγελματίας γραφίστας/στρια και ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

Δίκτυο Μετάφρασης

Το Δίκτυο Μετάφρασης αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτικούς πυλώνες του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αντικείμενο του Δικτύου είναι η μετάφραση των κειμένων που χρησιμοποιούνται από ολόκληρο το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας στη δράση του.

Μέλη του Δικτύου μπορούν να γίνουν επαγγελματίες μεταφραστές/στριες αλλά και όσοι/ες έχουν υψηλό επίπεδο επάρκειας σε κάποια ξένη γλώσσα ώστε να έχουν την άνεση να επεξεργαστούν τα κείμενα. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στο Δίκτυο είναι η τήρηση του απορρήτου, των προθεσμιών και ο σεβασμός των θέσεων της οργάνωσης.

Αν γνωρίζεις κάποια ξένη γλώσσα ή είσαι επαγγελματίας μεταφραστής/στρια και ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.