ΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ

ΓΙΝΕ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

ΓΙΝΕ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

Η Διεθνής Αμνηστία και οι τέχνες έχουν διαγράψει μια μεγάλη και παράλληλη διαδρομή μέχρι και σήμερα. Ειδικότερα οι γραφικές τέχνες έχουν αποτελέσει το μέσο της οργάνωσης για να μπορέσει να επικοινωνήσει δύσκολα μηνύματα σχετικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντικαθιστώντας σκληρές και απάνθρωπες εικόνες με έξυπνα και καλαίσθητα οπτικά μέσα.

Το δίκτυο γραφιστών της Διεθνούς Αμνηστίας είναι αυτή η ομάδα ανθρώπων που βοηθούν τα μηνύματα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ακουστούν πιο ηχηρά.

Αντικείμενο του Δικτύου ενδεικτικά μπορεί να είναι:

  • η παραγωγή μακέτας για εκτύπωση προϊόντων της Διεθνούς Αμνηστίας,
  • δημιουργία ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις εκστρατείες μας, αφίσες,
  • κάρτες/εκκλήσεις
  • e-banners, logos

Μέλη του Δικτύου μπορούν να γίνουν επαγγελματίες γραφίστες αλλά και όσοι/ες έχουν έφεση στις γραφικές τέχνες και γνωρίζουν κάποιο γραφιστικό πρόγραμμα, για παράδειγμα photoshop,Illustrator, Corel Draw, InDesign, Quark Xress.

Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στο Δίκτυο είναι η τήρηση του απορρήτου, των προθεσμιών και ο σεβασμός των θέσεων της οργάνωσης.

Η επικοινωνία με το δίκτυο γραφιστών γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν προκύπτει κάποια ανάγκη στέλνεται στους γραφίστες μια ειδοποίηση που αναφέρει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και την προθεσμία–ημερομηνία που χρειάζεται να έχει ολοκληρωθεί. Όποιος/α από τους γραφίστες/στριες μπορεί να αναλάβει το δηλώνει στέλνοντας ένα e-mail.

Αν γνωρίζεις επαρκώς κάποιo γραφιστικό πρόγραμμα ή είσαι επαγγελματίας γραφίστας/στρια και ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.