ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Το Δίκτυο Μετάφρασης αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτικούς πυλώνες του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αντικείμενο του Δικτύου είναι η μετάφραση των κειμένων που χρησιμοποιούνται από ολόκληρο το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας.

Μέλη του Δικτύου μπορούν να γίνουν επαγγελματίες μεταφραστές/στριες αλλά και όσοι/ες έχουν υψηλό επίπεδο επάρκειας σε κάποια ξένη γλώσσα ώστε να έχουν την άνεση να επεξεργαστούν τα κείμενα. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στο Δίκτυο είναι η τήρηση του απορρήτου, των προθεσμιών και ο σεβασμός των θέσεων της οργάνωσης.

Η επικοινωνία με τους μεταφραστές του δικτύου γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν υπάρχει κάποια ανάγκη να μεταφραστεί ένα κείμενο, στέλνεται στους μεταφραστές μια ειδοποίηση που αναφέρει το μέγεθος του κειμένου, την αρχική γλώσσα και την γλώσσα μετάφρασης καθώς και την προθεσμία–ημερομηνία που χρειάζεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταφράσεις. Όποιος/α από τους μεταφραστές/στριες μπορεί να αναλάβει τη μετάφραση του κειμένου ή μέρους της μετάφρασης του κειμένου, το δηλώνει στέλνοντας ένα e-mail.

Αν γνωρίζεις κάποια ξένη γλώσσα ή είσαι επαγγελματίας μεταφραστής/στρια και ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.