ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2021 - WRITE FOR RIGHTS

Δημοσιεύθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021, 12:10Εκτύπωση

Λάβε μέρος στην εκστρατεία και άλλαξε μια ζωή σήμερα!

Όταν ενεργούμε όλοι/ες μαζί, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε ζωές.

Ο Παγκόσμιος Μαραθώνιος Γραμμάτων είναι η μεγαλύτερη δράση ανθρώπινων δικαιωμάτων παγκοσμίως, όπου εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να προστατεύσουν τα δικαιώματα των άλλων.

Ξεκίνησε όταν μια ομάδα ακτιβιστών/ριών στην Πολωνία πραγματοποίησε έναν 24ωρο μαραθώνιο συγγραφής επιστολών, γράφοντας γράμματα μέρα νύχτα για λογαριασμό ανθρώπων των οποίων τα δικαιώματα είχαν παραβιαστεί. Είκοσι χρόνια αργότερα, έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερή μας εκστρατεία, όπου συγκεντρωνόμαστε όλοι/ες μαζί για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των ανθρώπων που κινδυνεύουν.

Από 2.326 επιστολές το 2001 έως 4,5 εκατομμύρια επιστολές, tweets και υπογραφές εκκλήσεων σήμερα, οι υποστηρικτές και οι υποστηρίκτριες του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Γραμμάτων έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη της φωνής τους για να βοηθήσουν άλλους/ες. Μαζί, βοήθησαν να μεταμορφωθούν οι ζωές περισσότερων από 100 ανθρώπων, απελευθερώνοντάς τους από βασανιστήρια, παρενόχληση ή άδικη φυλάκιση.

Μπορείς κι εσύ να δράσεις άμεσα και να δείξεις την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σου σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Από τώρα και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου μπορείς να ενημερωθείς και να υπογράψεις τις εκκλήσεις μας, ενώνοντας έτσι τη φωνή σου με χιλιάδες ακτιβιστές και ακτιβίστριες από όλο τον κόσμο και υποστηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Φέτος, ενώνουμε τη φωνή μας και στηρίζουμε:

Τη Wendy στο Μεξικό

 

Τη Janna στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη

 

Τη ΛΟΑΤΙ ομάδα Sphere στην Ουκρανία

 

Τον Baker στην Αίγυπτο

 

Τον Bernardo στη Γουατεμάλα

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.