ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»

Δημοσιεύθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2010, 14:08Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέσσερα βραβεία διαφήμισης για την εκστρατεία «Απαιτούμε Αξιοπρέπεια»

Με μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, η οποία έρχεται, με το δικό της τρόπο, να ενισχύσει τη φωνή των 2.8 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο που στηρίζουν τη δράση της Διεθνούς Αμνηστίας, συμπληρώνεται ο δεύτερος χρόνος συνεργασίας του ελληνικού τμήματος της οργάνωσης με τη διαφημιστική εταιρεία Bold Ogilvy.

Τρία τηλεοπτικά μηνύματα, ένα ραδιοφωνικό μήνυμα και μία καταχώρηση, τα οποία η Bold Ogilvy δημιούργησε αφιλοκερδώς, προκειμένου να στηρίξει την παγκόσμια εκστρατεία της Διεθνούς Αμνηστίας «Απαιτούμε Αξιοπρέπεια», απέσπασαν τέσσερα βραβεία διαφήμισης Ermis (2010), στην κατηγορία «Κοινωνικά Μηνύματα.» Αναλυτικά, τα βραβεία έχουν ως εξής:

  1. 1. Ermis Gold: Καταχώρηση "Δράσε με τη Φωνή σου"
  2. 2. Ermis Gold: Ραδιοφωνικό μήνυμα "Βραζιλία"
  3. 3. Ermis Bronze: Τηλεοπτικό σποτ "Μεσίτης
  4. 4. Ermis Bronze: Σειρά τριών έργων/τηλεοπτικά σποτ: "Μεσίτης", "Σούπερ-Μάρκετ", "Φαρμακείο"

Από το 2009, η Bold Ogilvy στηρίζει με θέρμη και όραμα τη δράση της Διεθνούς Αμνηστίας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο συνδυασμός της δημιουργικής πρωτοβουλίας, του ταλέντου, του γνήσιου ενδιαφέροντος, και του επαγγελματισμού των ανθρώπων της Bold συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια να δυναμώσει η φωνή των δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο που, βυθισμένοι στη φτώχεια, διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Η δράση της Διεθνούς Αμνηστίας συνεχίζεται και διευρύνεται χάρη σε όλους εκείνους που τη στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά και τις δωρεές τους. Η οργάνωση ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη υποστήριξή της και συγχαίρει για τη διάκριση την ομάδα της Bold Ogilvy: Λάζαρο Νικηφορίδη, Creative Director, Ρεβέκκα Σαλμόνα, Account Director, Βαγγέλη Τόλια, Associate Creative Director, Μάγκυ Αδάμου, Account Manager, Όλγα Νάλτσου, Copywriter, Κασσάνδρα Χριστακοπούλου, Copywriter, Γιώργο Κανελλόπουλο, Copywriter, και όλους τους συνεργάτες που πίστεψαν και στήριξαν το έργο αυτό. Επίσης, ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά και υποστήριξή τους την εταιρεία παραγωγής Max Productions, και ειδικότερα τον Κυριάκο Αγγελάκο για την παραγωγή, καθώς και τον Πάνο Κορώνη για τη σκηνοθεσία των τηλεοπτικών σποτ.

Γραφείο Τύπου και Προβολής

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.