ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Δημοσιεύθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, 12:49Εκτύπωση

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚO ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

 

Στις 12 Σεπτεμβρίου, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βρεθούν αντιμέτωπα με μια απόφαση: να ενισχύσουν τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να τις εγκαταλείψουν.

Ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για έναν λόγο: πιστεύουμε στις κοινές αξίες και ακολουθούμε μια κοινή πορεία, η οποία θεμελιώνεται στο σεβασμό όλων των κρατών-μελών προς τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και τις θεμελιώδεις ελευθερίες.

Ωστόσο, η σημερινή κυβέρνηση της Ουγγαρίας έχει παρεκκλίνει από αυτή την κοινή πορεία, περιορίζοντας την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, και υπονομεύοντας την ανεξαρτησία της δικαστικής αρχής.

Να φέρουμε την Ουγγαρία πίσω στην κοινή μας πορεία.

Ψηφίστε ΝΑΙ στις 12 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυση της δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Άρθρο 7 ΣΕΕ):

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η Ευρώπη χαίρει ενός ευρύτερου πολιτικού φάσματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διευρυνθεί σε σημείο που θα οδηγήσει σε άρνηση των δικαιωμάτων - τις συνέπειες της οποίας, η Ευρώπη γνωρίζει πάρα πολύ καλά από την ιστορία της.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Εάν αυτό παραμείνει ανεξέλεγκτο , η επιδείνωση του σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην Ουγγαρία θα συνεχιστεί και θα εξαπλωθεί περαιτέρω σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν ευθύνη να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επιχειρήσει να λάβουν υπόψη, να προσεγγίσουν και να προειδοποιήσουν την κυβέρνηση της Ουγγαρίας. Οι προσπάθειες αυτές έχουν αποδειχθεί μάταιες. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη σαφούς δράσης ενθάρρυνε την ολοένα και πιο αυταρχική ηγεσία της Ουγγαρίας.

Ενώνουμε τις Δυνάμεις μας. Το άρθρο 7 παράγραφος 1 των ευρωπαϊκών συνθηκών εξουσιοδοτεί τους ευρωβουλευτές να αναλάβουν δράση. Ψηφίστε Ναι.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.