ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ "ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 18, 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 11 Μαΐου 2007, 00:00Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
11 Μαΐου 2007
Ο συναυλιακός χώρος «Σταυρός του Νότου» γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας του και, αντί για πάρτι, κάνει θόρυβο. Στα πλαίσια του Make Some Noise, κάλεσε τους καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί τους να δωρίσουν ένα προσωπικό αντικείμενο συλλεκτικής αξίας που στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν εξ ολοκλήρου στη Διεθνή Αμνηστία.

Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών ήταν μεγάλη και μας τιμά πραγματικά. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στον κύριο χώρο του Σταυρού του Νότου, Θαρύπου 35 - 37, Νέος Κόσμος, στις 18, 19 και 20 Μαΐου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ.

Τη δημοπρασία θα ακολουθήσει συναυλία, στην οποία Έλληνες καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια του John Lennon, αλλά θα κάνουν και θόρυβο με ακουστικές μονομαχίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αντικείμενα που δημοπρατούνται καθώς και για το πρόγραμμα κάθε ημέρας, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.stn.gr/noise ή στο 210.92.26.975.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Τύπου και Προβολής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ’ννα Μπότσογλου, τηλ. 210 3600628 (εσωτ. 2).

 

Ανακοίνωση: Στις 23 Μαΐου 2007 δίνεται στη δημοσιότητα η Ετήσια Έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για την κατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.