Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΞΑΝΑ!

Δημοσιεύθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2023, 13:13Εκτύπωση

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 19:00, Αμφιθέατρο 6 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

 

Η τοπική ομάδα ακτιβιστ(ρι)ών της Θεσσαλονίκης ξανασυναντιέται για τη νέα ακτιβιστική χρονιά 2023-24 και σε προσκαλεί να τη γνωρίσεις και να γίνεις μέρος της.

Η συνάντησή μας αποτελεί ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τη σημασία της δραστηριοποίησης για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δίκαιης κοινωνίας χωρίς διακρίσεις, καθώς και για τον ακτιβισμό στην πόλη.

Ως ακτιβίστρια/-ιστής της Διεθνούς Αμνηστίας γίνεσαι μέλος ενός διεθνούς κινήματος και συμβάλλεις, όπως και όταν επιθυμείς και με άμεσο τρόπο, στις δράσεις για τις εκστρατείες και τις εκκλήσεις μας. Κινητοποιούμαστε τακτικά και ευαισθητοποιούμε τις τοπικές κοινωνίες, τις/τους συμφοιτήτριες/-τητές μας, το φιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλον. Οργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις για την ανάδειξη υποθέσεων, γνωστοποιούμε παραβιάσεις στην κοινωνία και τον Τύπο, συνεργαζόμαστε με άλλες ομάδες της κοινωνίας των πολιτών για να γίνουμε δυνατότερες/-οι μαζί.

Εάν σε ενδιαφέρει η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο αγώνας για την εξάλειψη των διακρίσεων, για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών, για τον περιορισμό της αστυνομικής βίας, για τα δικαιώματα των προσφυγισσών/-ύγων, των μεταναστριών/-ών και των μειονοτήτων, η υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης και το σύνολο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε η συμμετοχή σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες στην πόλη σου ίσως είναι αυτό που ψάχνεις!

Σε περιμένουμε την Παρασκευή 13/10, ώρα 19.00 στο ΠΑ.ΜΑΚ. (Αμφιθέατρο 6)  για να αναλάβουμε δράση μαζί και να βάλουμε τέλος στις διακρίσεις και τις παραβιάσεις δικαιωμάτων!

Θα συζητήσουμε για τη λειτουργία, την οργάνωση και δράση της Διεθνούς Αμνηστίας, ενώ επίσης θα συντονίσουμε τα επόμενα μας βήματα μαζί, με σεβασμό στις διαφορετικές δυνατότητες συμμετοχής.

Δες εδώ και το facebook event!

 

Σε αυτό το ταξίδι σε θέλουμε δίπλα μας!

*Για περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο μέιλ: amnesty.thessaloniki@gmail.com

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.