«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ» ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΝΤΟΡΦΜΑΝ

21ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
09:15
Δημοσιεύθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2011, 14:37Εκτύπωση

Θεατρική παράσταση αφιερωμένη στη Διεθνή Αμνηστία

Η Διεθνής Αμνηστία σας προσκαλεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ώρα 9.15μμ, να απολαύσετε το τιμημένο με το θεατρικό βραβείοOlivier έργο «Ο Θάνατος και η κόρη» στο Θέατρο Άνεσις.

 

Στη μεταπολιτευτική Χιλή, μια πρώην πολιτική κρατούμενη βασανισμένη στα χρόνια της δικτατορίας, ανακαλύπτει την ταυτότητα του βασανιστή της κι αποφασίζει να αποδώσει μόνη της δικαιοσύνη… Είναι όμως αυτός ο βασανιστής της; Ένα έργο για τα ανεπούλωτα τραύματα που προκάλεσε η απουσία κάθαρσης και τιμωρίας για τα δράματα και τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Το θέμα του έργου, είναι η βία και ο απόηχός της, με τα θύματα και τους θύτες να προσπαθούν να συμβιώσουν. Η πρωταγωνίστρια, ένα από τα θύματα της δικτατορίας του Πινοσέτ, με τον άντρα της, έναν δικηγόρο, προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα του παρελθόντος, μέχρι που εισβάλει ένας άγνωστος που μοιάζει με το βασανιστή της γυναίκας, φέρνοντας το ζευγάρι αντιμέτωπο με κρίσιμα ηθικά και συναισθηματικά διλήμματα…και αυτή, αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της…

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Αμνηστία και μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της. Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της παραγωγής για την ευγενική υποστήριξη.

Συντελεστές

Μετάφραση-σκηνοθεσία: Χρήστος Καρχαδάκης

Σκηνικά-κοστούμια: Μυρτώ Αναστασοπούλου

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Καχριμάνης

Παίζουν: Κατερίνα Λέχου, Αλέξανδρος Σταύρου, Μάνος Ζαχαράκος.

 

Θέατρο ΑΝΕΣΙΣ – θεατρική σκηνή ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ,
Κηφισίας 14, Αθήνα

 

Τιμές εισιτηρίων: 19€ και 14€ μειωμένο

Εισιτήρια – κρατήσεις: 210 74 88 881 & 210 7488 882

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.