ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΛΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ)

05ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Γραφεία Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας (Σίνα 30, 2ος όροφος)
ΧΑΡΤΗΣ
Δημοσιεύθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2018, 11:47Εκτύπωση

Θέλουμε να σου προτείνουμε τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις άμεση και φυσική παρουσία και συμμετοχή στις δράσεις μας για να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έναν κόσμο που όσο κι αν φαίνεται ότι σκοτεινιάζει δεν θα μας τρομάξει, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε τη δύναμη να τον αλλάξουμε. Με τη δική σου συμμετοχή και δράση, ως απαραίτητη προϋπόθεση.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Αυτή τη στιγμή, προτάσσουμε την επανεκκίνηση των δύο βασικών δικτύων δράσης στην Αθήνα, το Δίκτυο Φύλου (Γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ) και το Δίκτυο Προσφυγικού και Μεταναστευτικού. Θέλουμε λοιπόν να σε καλέσουμε να συμμετάσχεις και εσύ, αν σε ενδιαφέρει κάποια από τις δύο θεματικές, στην πρώτη συνάντηση που οργανώνουμε για κάθε μια. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα τους τρόπους λειτουργίας, οργάνωσης, συντονισμού και δράσης των Δικτύων και το πώς μπορεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς να συνεισφέρει.

Υπάρχουν όμως και άλλα δίκτυα/ομάδες!

Αυτή τη στιγμή, στο Τμήμα υπάρχουν: η Ομάδα ακτιβιστών/στριών Θεσσαλονίκης, η Ομάδα ακτιβιστών/στριών Πάτρας, η Φοιτητική Ομάδα της Αθήνας, η Φοιτητική Ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς και το Δίκτυο των Αντιρρησιών Συνείδησης. Επικοινώνησε μαζί μας και δήλωσε μας το ενδιαφέρον σου! 

Γιατί το θεωρούμε πολύ σημαντικό;

Ο ακτιβισμός και η δράση βρίσκονται στον πυρήνα του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας. Η δουλειά μας βασίζεται κατεξοχήν στους ακτιβιστές και τις ακτιβίστριες μας, στους ανθρώπους που επιλέγουν να διοχετεύουν ένα κομμάτι του χρόνου και της δημιουργικότητάς τους στις δράσεις και την προώθηση του έργου μας, και μπορούν έτσι να συμβάλλουν ουσιαστικά σε όλες τις πλευρές του. Σήμερα, η δράση μας είναι εξαιρετικά αναγκαία, στην Ελλάδα και διεθνώς. Μαζί, ενωμένοι/ες και αποφασιστικοί/ες, μπορούμε να φέρουμε πραγματικές αλλαγές, στον αγώνα για έναν κόσμο που θα σέβεται τα δικαιώματα όλων.

Συνεδρίαση Δικτύου Φύλου (Γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ)
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.