ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ"

20ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς ‘Μελίνα Μερκούρη’
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Ειρήνη Τσολάκη, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

τηλ. 6978-875961

Δημοσιεύθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2015, 16:52Εκτύπωση

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς διοργανώνει για 10η χρονιά τη «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα», μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Στο πρώτο μέρος, οι νέοι βραβευμένοι καλλιτέχνες, Γεωργία Λαζαρίδου –πιάνο, Γιώργος Καραγκούνης –κλαρινέτο και Νίκος Ζήσης -φλάουτο, με κλασικά έργα των J.Takacs, F.Poulenc, C.Saint- Saens, θα μας θυμίσουν Ανθρώπινα Δικαιώματα τα οποία παραβιάζονται ακόμα και στις μέρες μας.

Η χορωδία ΑΡΜΟΝΙΑ, υπό την διεύθυνση του Νίκου Κυριακού, θα ακολουθήσει στο δεύτερο μέρος, με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ η συναυλία θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από ένα ιδιαίτερο σύνολο πνευστών, συνθέτοντας έτσι ένα πολυποίκιλο, ατμοσφαιρικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά την ημέρα της συναυλίας από τις 6.30 το απόγευμα.

Είσοδος 8 ευρώ.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.