ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ E-TEAM

09ΜΑΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
17:00
Δημοσιεύθηκε στις 30 Απριλίου 2015, 11:55Εκτύπωση

Η Διεθνής Αμνηστία σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Ιντεάλ παρουσιάζουν το  ντοκιμαντέρ E-team των Katy ChevignyRoss Kauffman.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ  ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ  ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ & ΤΗΣ ΛΥΒΙΗΣ

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Άννα, ο Όλε, ο Φρεντ και ο Πίτερ είναι τέσσερα μέλη της ομάδας «Επείγουσα Δράση - Ε-team» της Human Rights Watch.

Εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει κρίσεις, η Ε-team επεμβαίνει σε όποια περιοχή του κόσμου υπάρχουν καταγγελίες για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η κινηματογραφική κάμερα ακολουθεί τους ερευνητές της ομάδας εν δράσει. Διατρέχει μαζί τους τα σύνορα της Συρίας καθώς διεξάγουν μυστικές έρευνες, εν μέσω ενός λυσσαλέου εμφυλίου πολέμου. Στη Λιβύη παρακολουθεί τον Φρεντ και τον Πίτερ να εργάζονται για να σταματήσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την εμφύλια διένεξη που ακολούθησε την πτώση του καθεστώτος  Καντάφι. Επίσης παρακολουθεί τα μέλη της ομάδας στην καθημερινή τους ζωή σε - μια φάρμα στα περίχωρα της Γενεύης, στο Βερολίνο και το Παρίσι – καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν τις οικογενειακές και προσωπικές τους σχέσεις με τις προκλήσεις της ασυνήθιστης εργασίας τους.

Αν και διαφορετικές προσωπικότητες, η Άννα, ο Όλε ο Φρεντ και ο Πίτερ διαθέτουν ένα ατρόμητο πνεύμα και μια βαθιά πίστη στο να αναδείξουν και να εμποδίσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

facebook-event

Πατήστε για να δείτε την πρόσκληση

Πληροφορίες:

Ημέρες Προβολών: 9 & 10 Μαΐου 2015

Ώρες Προβολών:17:00

Τόπος: Κινηματογράφος ΙΝΤΕΑΛ, (Πανεπιστημίου 46, Μετρό Πανεπιστήμιο)

Εισιτήριο: 6€

Μέρος των εσόδων και από τις δύο προβολές θα διατεθεί για τη δράση και τους σκοπούς της Διεθνούς Αμνηστίας.

Προβολή Ντοκιμαντέρ E-TEAM
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.