ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ: 13 - 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ΜΟΛΥΒΟΣ (ΛΕΣΒΟΣ)

Δημοσιεύθηκε στις 9 Ιουλίου 2013, 17:50Εκτύπωση

Aκτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας από 18 χώρες θα βρίσκονται στο Μόλυβο της Μυτιλήνης, από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ακτιβιστικές δραστηριότητες του Διεθνούς Camp Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το camp διεξάγεται σε συνέχεια της δημοσίευσης της έκθεσης της Διεθνούς Aμνηστίας Σύνορα της Ελλάδας: Καταπατήσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στα Σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία. Σκοπός του camp είναι να διαδώσει το μήνυμα της εκστρατείας «Όταν δεν υπάρχεις», που ζητά ανθρώπινα δικαιώματα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που επιχειρούν να μπουν στην Ελλάδα μέσω των συνόρων με την Τουρκία. Μέσω των social media, μπλογκ, βίντεο, φωτογραφίες, θα ενημερώνουμε το κοινό για ποιο λόγο είμαστε στη Μυτιλήνη, τι θέλουμε να πετύχουμε με την εκστρατεία μας και τι πρέπει να αλλάξει στη μεταχείριση των προσφύγων και των μεταναστών στην Ελλάδα.

Επί μία εβδομάδα, όλοι οι συμμετέχοντες θα μιλούν στο κοινό των χωρών τους, στα δίκτυά τους, στα τμήματα της Διεθνούς Αμνηστίας όπου ανήκουν ή σε άλλες οργανώσεις. Θα τους εξηγούν τι συμβαίνει στην Ελλάδα, θα δίνουν φωνή στους ανθρώπους που θα συναντούν και θα τους κάνουν να καταλάβουν γατί αυτά τα θέματα είναι σημαντικά και θα τους ενθαρρύνουν να αναλάβουν δράση.

Συνδεθείτε μαζί μας!
Για να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητές μας και για να τις πολλαπλασιάσετε, να μοιραστείτε τα μηνύματά μας, από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου, συνδεθείτε:
• Με τη σελίδα Facebook (Διεθνής Αμνηστία - Ελληνικό Τμήμα) και TWITTER του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας (AmnestyGreece)
• Με τις σελίδες της εκστρατείας «Όταν δεν υπάρχεις στο Facebook https://www.facebook.com/pages/When-you-dont-exist/148796621922133 και στο TWITTER»: @Dontexisteurope

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.