Αγώνας σε καιρούς αβεβαιότητας: Ανθρώπινα Δικαιώματα & Πανδημία

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Σύνοψη

Αποφασίσαμε να εκδώσουμε αυτό το e-book με τίτλο «Αγώνας σε Καιρούς Αβεβαιότητας: Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πανδημία» την περίοδο που δουλεύαμε από τα σπίτια μας. Η αμηχανία των πρώτων εβδομάδων του lockdown και η γενικότερη ανασφάλεια μπροστά στον κορονοϊό προστέθηκε σε μία γενικότερη ανησυχία σχετικά με την κατάσταση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στον κόσμο μας. Νέα εποχή, νέα καθήκοντα θα μπορούσε να ειπωθεί από κάποιον/α.

Η ανάγκη συστηματοποίησης του πού βρισκόμαστε και πού θέλουμε να πάμε την επόμενη μέρα της πανδημίας σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα έγινε η αφορμή για την σύλληψη της ιδέας αυτής της ηλεκτρονικής έκδοσης που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ακολουθώντας τα βήματα σε αυτή την ιστοσελίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τους/τις συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν με χαρά, συνέπεια και ποιότητα.

Ευελπιστούμε ο προβληματισμός και οι σκέψεις που θα προκληθούν από την ανάγνωση του e-book να αποτελέσουν αφορμή να συναντηθούμε στους αγώνες για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Καλή ανάγνωση!

  • 01
  • 02
  • 03

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

Παρακαλούμε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στα παρακάτω πεδία για να κατεβάσεις το e-book. Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν μοιράζονται με τρίτους.