ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ TANER KILIÇ

Δημοσιεύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018, 12:44Εκτύπωση
Η έκκληση έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε όλους όσοι υπέγραψαν.

Στις 31 Ιανουαρίου, πανηγυρίσαμε την απελευθέρωση του Προέδρου της Διεθνούς Αμνηστίας Τουρκίας Taner Kılıç μετά από 8 εξαντλητικούς μήνες φυλάκισης. Αυτή ήταν η αρχική απόφαση του δικαστηρίου.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ και ενώ η οικογένεια του τον περίμενε με ανυπομονησία έξω από τη φυλακή για να τον αγκαλιάσει, ο Taner συνελήφθη ξανά και οδηγήθηκε σε εκ νέου κράτηση. Η νέα δίκη του ορίστηκε για τις 21 Ιουνίου του 2018

Αυτό που έγινε είναι σκληρό και απογοητευτικό - και τελείως απαράδεκτο. 

Ας ενωθούμε τώρα όλοι και όλες μαζί δείχνοντας τη δύναμή μας και ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στείλετε τώρα e-mail στον Υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας ζητώντας την άμεση απελευθέρωση του Taner.


Aξιότιμε Υπουργέ,

Στις 31 Ιανουαρίου, ένα δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη αποφάσισε να απελευθερωθεί ο Taner Kılıç έπειτα από οκτώ μήνες στη φυλακή.

Όμως ο Τανέρ συνελήφθη ξανά, την ίδια ώρα που οικογένειά του περίμενε να τον υποδεχτεί στις πύλες της φυλακής. Εφόσον δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του, το να υφίσταται αυτός και η οικογένειά του αυτή τη συμπεριφορά δεν είναι μόνο άδικο, αλλά είναι και απάνθρωπο.

Σας γράφω για να σας ζητήσω να σεβαστείτε την απόφαση του δικαστηρίου και να τον αφήσετε αμέσως ελεύθερο.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν ζητήσει την απελευθέρωση του Taner .

Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να αφεθεί ελεύθερος.

Με εκτίμηση