ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2023: Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!

Published on 19 December 2023, 12:38Εκτύπωση

Από το 2001, που ξεκίνησε, ο «Παγκόσμιος Μαραθώνιος Γραμμάτων» έχει αλλάξει η ζωή εκατοντάδων ανθρώπων. Μέσα από επιστολές, εκκλήσεις και μηνύματα αλληλεγγύης, εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο στηρίζουν συνανθρώπους τους που υφίστανται σοβαρές παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους, ενώ επίσης ασκούν πίεση στις αρχές για την απόδοση δικαιοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πραγματικές αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων εξαιτίας αυτής της κοινής παγκόσμιας δράσης. Από τη Ζιμπάμπουε μέχρι τη Γουατεμάλα, ακτιβίστριες και ακτιβιστές έχουν απελευθερωθεί, δικαιοσύνη έχει αποδοθεί, δικαιώματα έχουν αποκατασταθεί.

Στη φετινή εκστρατεία, ελάτε μαζί μας να στηρίξουμε ανθρώπους που τα δικαιώματά τους απειλούνται από κυβερνήσεις, από την αστυνομία ή από μεγάλες εταιρείες.

Υπογράψτε σήμερα και βοηθήστε να αλλάξει μια ζωή!

Ο «Παγκόσμιος Μαραθώνιος Γραμμάτων» είχε πραγματικά θετικό αντίκτυπο. Η υποστήριξή σας με έκανε να βγω από τη φυλακή ακόμα πιο αφοσιωμένος στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Germain Rukuki, υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Μπουρούντι

Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους που θα μετατρέπουν την αγανάκτησή τους σε δράση, που θα καλούν τα φιλικά τους πρόσωπα και την οικογένειά τους να λάβουν μέρος, να εμπλακούν και να απαιτήσουν ισότητα και δικαιοσύνη από τις κυβερνήσεις τους!

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στήριξε την ανεξαρτησία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.