ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ

Κάθε ώρα, κάθε στιγμή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με περιστατικά όπου ανθρώπινες ζωές και ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκονται υπό άμεση απειλή.

Η Διεθνής Αμνηστία με βάση την καθημερινή ανάγκη για δράση δημιούργησε το Δίκτυο Ηλεκτρονικών Ακτιβιστών, στο οποίο τα μέλη του λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό  από την ομάδα εκστρατειών και ακτιβισμού και προωθούν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για δράση σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς είτε μέσα από συζητήσεις είτε διαδικτυακά μέσω email/facebook /twitter.

Η συνεχής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οδήγησε, επίσης, στη δημιουργία του Δικτύου Επειγουσών Ενεργειών, ένα δίκτυο το οποίο αριθμεί πάνω από 150.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, μέλη τα οποία παρακινούμενα από την αδικία, είναι έτοιμα να ενεργήσουν γρήγορα σε κρίσιμες καταστάσεις. Με γράμματα, φαξ, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάθε γωνιά του πλανήτη τα μέλη δηλώνουν στις αρχές ότι ο κόσμος παρακολουθεί, και δημιουργούν πίεση για να σταματήσει οποιαδήποτε είδους κακοποίηση.

Αν θες λοιπόν να λάβεις και εσύ μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αποτελεσματικά δίκτυα υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε γράψου τώρα και γίνε μέλος στο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Ακτιβιστών και στο Δίκτυο Επειγουσών Δράσεων ώστε να μπορείς να υπογράφεις γράμματα και εκκλήσεις σώζοντας ανθρώπινες ζωές μόνο με μία ηλεκτρονική υπογραφή. Ένα γράμμα δεν μπορεί να φέρει τη διαφορά - χιλιάδες γράμματα όμως μπορούν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύουν!

Γράψε ένα γράμμα – σώσε μια ζωή!